De kosten voor begraven of cremeren zijn onmogelijk onder het begrip ‘basiskosten’ uit te drukken. Uw interpretatie van wat 'basis begrafenis of crematie' is, zal voor een ander totaal anders gelden. Daarnaast hanteren begraafplaatsen, crematoria en Gemeenten ieder hun eigen tarieven. Verder zijn uitvaartkosten onder meer sterk afhankelijk van individuele wensen en behoeften. Zonder inventarisatie van wensen is het aldus Ab-ire onverantwoord om zomaar (op basis van wat?) een bedrag te noemen.

Ab-ire doet u graag en uiteraard geheel vrijblijvend, op basis van uw uitvaartwensen, een persoonlijke afgestemde offerte voor begraven of een crematie in of vanuit Almere, Lelystad, Zeewolde, Bussum, Hilversum, Laren, Muiden, Muiderberg en Naarden e.o.

Naast onze persoonlijke uitvaartverzorging biedt Ab-ire ook Uitvaart-Compact overledenen zorg, ongeacht of u nu voor begraven of cremeren kiest.

Een aangepast concept speciaal voor mensen met bijvoorbeeld een beperkt uitvaartbudget of die om welke reden ook kiezen voor een informele uitvaart, begrafenis of crematie in besloten kring vanuit ons eigen Afscheidscentrum aan De Steiger 170 te Almere Haven.